avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie sau ce?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie sau ce?

Am fost militar si am trecut in rezerva incepand cu 15.03.2016.In decizia de pesionare care este inregistrata pe 07.04.2016 scrie ca mi s-au acordat dreptul de pensie de la data de 01.04.2016.
Eu ce calitate am avut intre 15.03.2016 si 01.04.2016, si cine trebuie sa ma plateasca? unitatea la care am lucrat sau casa de pensii?

Alte discuții în legătură

Bună ziua.născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință ... parol parol Bună ziua.Născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință următoarele: În perioada 01 august 1991 - 08 august 2007 am lucrat în unități din ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru completarea carnetului de munca pentru un cadru militar in rezerva Silvia  Aldea Silvia Aldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie inedita: [b]un fost cadru militar care a trecut in rezerva prin demisie in cursul anului 2007 [/b]ne solicita sa-i comunicam ... (vezi toată discuția)
Termenul de predare a dosarului de pensionare catre casa sectoriala de pensii de catre unitatea angajatoare florina_222 florina_222 Vă rog să mă ajutaţi,soţul meu a fost cadru activ într-o unitate a M.A.I.,ca urmare a unei decizii medicale a fost clasat ca inapt pentru serviciul ... (vezi toată discuția)