avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

sentinta data de instanta de apel definitiva poate fi executata silit chiar daca partea nemultumita face recurs? daca la recurs se schimba sentinta ce se intampla cu sulta platita daca partea cealalta a cheltuit-o ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2016
ContSters344547, utilizator
Cel mai recent răspuns: Razvan Marcu , Consilier juridic 19:48, 17 Mai 2016
Se va aplica principiul restabilirii situatiei anterioare adica, veti inapoia sulta+cheltuielile de executare la care se vor adauga eventuale cheltuieli de judecata+alte cheltuieli de executare daca veti fi executat silit
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
Razvan Marcu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul mai poate continua daca am platit sulta..? Domitian Domitian Buna ziua, am termen in16 octombrie 2012 recurs partaj....intre timp fata de terminarea apelului si data solutia care in termen legal s-a trecut la ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters344547 ContSters344547 Am primit o somatie de executare silita imobiliara insotita de o incheiere de la judecatorie care admite cererea de incuviintare si un calcul al cheltuielilor. ... (vezi toată discuția)
Executarea sentintei desepe01 desepe01 Doresc sa aflu, daca asupra unei sentinta irevocabile, prin care am castigat niste drepturi salariale, care au si fost platite deja de ordonatorul principal ... (vezi toată discuția)