avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozit asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozit asociatie de proprietari

Buna ziua,
Avem sediul asociatiei de proprietari la mine in apartament,pe baza de contract de comodat, si nu am incasat nici o utilitate de la asociatie
Casiera incaseaza contributiile pe teren ,din usa in usa
Trebuie sa platim impozi?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:00, 15 Mai 2016
intrebarea este neclara.
Intr-un bloc nu se percep impozite: ele sunt cote de contributii la cheltuielile comune.
Platesc impozit pe apartament, intrebarea era daca trebuie sa platesc si impozit ca am sediul asociatiei de proprietari in apartament.
Nu va revine nicio obligatie fiscala de achitat
niculinapopa a scris:
Platesc impozit pe apartament, intrebarea era daca trebuie sa platesc si impozit ca am sediul asociatiei de proprietari in apartament.

Mergeti la finante sa platiti impozitul pe apartament si o sa vedeti daca impozitul este mai mare datorita faptului ca este inregistrat la dumneavoastra sediul asociatiei de proprietari.
Daca e mai mare, faceti o cerere, depuneti o declaratie prin care precizati ca in apartamentul dumneavoastra este doar sediul asociatiei, declarat la infiintare dar ca nu se desfasoara nici o activitate pentru asociatie in apartamentul dumneavoastra.
Cititi pe aceasta tema urmatorul material:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari OpraM OpraM Am observat ca exista Asociatii de Proprietari care percep penalitati la restante chiar de 10 ori mai mari decat cele percepute de furnizorii de utilitati ( ... (vezi toată discuția)
Chirie perceputa de proprietari de la asociatia de proprietari care foloseste o incapere comuna din scara blocului hhs hhs Ce trebuie sa declare proprietarii apartamentelor dintr-un bloc daca percep o taxa de folosinta a unei incaperi comune ? Ce consecinte legale sunt? Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Salariu imputernicit si presedinte de asociatie carlaelena carlaelena Buna ziua,am si eu o mare problema:avind in vedere faptul ca imputernicitul si presedintele nu se ocupa de nimic in asociatie,am decis sa imi fac bransament ... (vezi toată discuția)