avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Sotul meu este decedat de 8 ani am doi copii care in urma decesului tatalui lor ce dreptutri avem in pamantul ramas de socrii mei si de casa.Au dreptul numai copii la mostenire sau si eu in calitate de sotie
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 19:49, 15 Mai 2016
depinde de momentul decesului sotului si al socrilor dvs. Daca socrii au decedat inaintea sotului, prin retransmitere mosteniti si dvs si copii, daca sotul a decedat inainte de socrii dvs mostenesc parte din succesiunea socrilor dvs doar copii dvs prin reprezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire mihaelamazilu2008 mihaelamazilu2008 Buna seara, Va rog sa ne lamuriti intr-o problema si anume:Tatal meu a decedat de 3 luni.In urma lui au ramas sotia(casatoriti de 39 ani)3 copii si ... (vezi toată discuția)
Succesiunea cora11 cora11 socrii mei aveau doi copii, unul care e sotul meu si o fata care a fost maritata si avea un copil. socrii mei au decedat si sora sotului meu( cumnata mea) a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)