avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Valabilitate adeverinta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Valabilitate adeverinta

Buna seara!

Vreau sa ma ajutati cu o problema! Este vorba despre valabilitatea unei adeverinte care atesta obtinerea gradului didactic I. Prezenta adeverinta a fost eliberata in anul 1997. La sfarsitul ei scrie ca este valabila pana la ridicarea certificatului. Daca certificatul nu a fost ridicat inca, adeverinta mai este valabila? Mentionez ca scrie pe ea ca este valabila pana la ridicare nu pana la eliberare.

Multumesc!

O seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat grad didactic Sorina810 Sorina810 As dori sa ma ajutați cu o informație, va rog: am ridicat certificatul de obținere a gradului didactic II în luna mai a acestui an. Având nevoie de el ... (vezi toată discuția)
Adeverinta absolvent studii superioare vsn_gina@yahoo.com vsn_gina@yahoo.com Lucrez in compartimentul Personal al unei institutii publice.Cat timp este valabila adeverinta eliberata de facultate care atesta absolvirea studiilor ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)