avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu daca sunt urmarit penal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu daca sunt urmarit penal?

Nu am primit nici o citatie dar daca s-a sesizat din oficiu politia pt. o "infractiune" as vrea sa aflu pt. a consulta un avocat. Cum pot sa fiu sigur ca nu sunt judecat/urmarit penal? Poate ca nu mi-au putut trimite o citatie dar ma judeca... Nu vreau sa ma trezesc ca ma cauta atunci cand ma astept mai putin. "Infractiunea" consta intr-o altercatie cu o persoana care si-a retras plangerea. Au trecut mai bine de 3 saptamani de atunci. Credeti ca daca s-ar fi sesizat din oficiu as fi primit pana acum o avertizare sau m-ar fi vizitat?
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2016
nelutzu121, utilizator
Cel mai recent răspuns: nelutzu121 , utilizator 18:16, 16 Mai 2016
As aprecia un raspuns. Nu stie nimeni? Ofer "aplauda" sau orice se poate
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2016
nelutzu121, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as dori sa stiu cum pot afla daca am dosar penal sau sunt cercetat nelutzu121 nelutzu121 Cu ceva saptamani in urma am avut un conflict cu o persoana din familie. Politia a venit la usa in timp ce eu taiam cu un cutit de bucatarie. Persoana cu care ... (vezi toată discuția)
Una-doua sugestii functionale! nucu$ nucu$ Una ar fi: sa putem afla nu numai [i]cand[/i]/[i]de la cine [/i]primim aplauze, ci si la care raspuns/postare.E greu?Ar fi foarte folositor in cazul cand ... (vezi toată discuția)
Descindere făcută fără sa am nicio calitate , înștiințare prin posta că voi/as putea fi monitorizat . Laur1805 Laur1805 Acum câteva săptămâni am avut neplăcerea sa primesc vizita unor polițiști dimineața la 6 (cum este procedura ) in căutarea de substanțe interzise. ... (vezi toată discuția)