avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Una-doua sugestii functionale!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Una-doua sugestii functionale!

Una ar fi: sa putem afla nu numai cand/de la cine primim aplauze, ci si la care raspuns/postare.E greu?Ar fi foarte folositor in cazul cand comitentii nu participa la discutia aplaudata.
A doua ar fi: sa avem posibilitatea de acces (link) la lista cu useri (idem cu cel de consultanti).Cand cauti un user pentru noutati intr-o problema mai veche, si nu-l gasesti online, nu-l poti contacta in timp util.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:48, 28 August 2009
Sustin sugestiile colegului =D>=D>=D>
Toamna o sa aduca unele noutati, printre care si lista de utilizatori Avocatnet.ro. In acest moment insa, am considerat ca pentru a nu stresa inutil anumiti utilizatori, mai bine sa nu fie vizibila undeva o lista a tuturor membrilor inregistrati (o astfel de lista invita la spam catre conturile de mesaje private, precum si la interactiune nedorita de unii). Sper sa venim in curand cu un sistem functional care sa rezolve aceasta problema.

In privinta aplauzelor si a mesajului de unde s-au primit acestea, e o chestiune tehnica destul de complicata, care ar stresa echipamentele noastre dincolo de pragul acceptabil in acest moment. Speram sa putem definitiva in toamna investitiile pe care ni le dorim, sa achizitionam echipamente superioare dpdv tehnic si sa putem dezvolta mult mai multe facilitati pentru membrii comunitatii sau pentru consultanti.
Oricum, exista posibilitatea aplaudarii/recomandarii din profil, iar nu de la mesaj, caz in care nu prea e nimic de vazut.
Si profilul este o "adresa":yes:
Util este este sa cunosti aprecierea pentru subiecte/raspunsuri.B-)
Oare nu e mai important sa stim ca suntem apreciati decat sa stim de ce suntem apreciati?

Am aplaudat si recomandat persoane doar pt ca mi-a placut un anume mesaj, iar alte persoane am aplaudat / recomandat pt “activitate in general”.
Cat priveste pe cei aflati in lista de prieteni ma straduiesc sa ii aplaud imediat ce au trecut doua saptamani.
Daca cineva ma amuza (voit sau… mai putin voit), de exemplu, aplaud / recomand instant – pt ca a contribuit la amplificarea bunei dispozitii.
Din aceste motive nu mi se pare o facilitate neaparat importanta. Chiar daca – in anumite cazuri – as fi vrut sa stiu “de ce”:D

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari Alin Popescu Alin Popescu Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)