avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Una-doua sugestii functionale!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Una-doua sugestii functionale!

Una ar fi: sa putem afla nu numai cand/de la cine primim aplauze, ci si la care raspuns/postare.E greu?Ar fi foarte folositor in cazul cand comitentii nu participa la discutia aplaudata.
A doua ar fi: sa avem posibilitatea de acces (link) la lista cu useri (idem cu cel de consultanti).Cand cauti un user pentru noutati intr-o problema mai veche, si nu-l gasesti online, nu-l poti contacta in timp util.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:48, 28 August 2009
Eu consider ca este foarte important sa stii si cine te apreciaza ....si de ce te apreciaza.
Si actorii se bucura pentru aplauze si sustin sus si tare ca viata lor este publicul, dar dupa spectacol, a doua zi, cauta cu frenezie ce a spus critica despre prestatie. Un profesionist invata de la alti profesionisti, cred eu.
Un zambet e un zambet, dar cand e insotit si de o strangere de mana....parca e un pic mai zambet, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari Alin Popescu Alin Popescu Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)