avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna dezinvestire? Instanta admite actiunea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna dezinvestire? Instanta admite actiunea Parchetului. Tip solutie dezinvestire.

Buna-seara! Am depus la Parchet, la domnul Prim-Procuror o plangere penala impotriva unei solutii nefavorabile pentru dispunerea neinceperii penale impotriva fostului meu concubin pentru abandon de familie. Tatal minorului nu respecta hotararea judecatoreasca la care este obligat sa plateasca in favoarea minorului suma de 130 lei, dureaza de 2 ani acest fapt, fostul plateste lunar numai cat vrea el, 70 lei lunar. Parchetul a admis actiunea mea si l-a trimis in judecata. La camera preliminara, el refuza sa fie trimis in judecata din diverse motive, ineptii. M-am uitat pe net la dosarul meu si scrie ca instanta admite actiunea Parchetului, Ordonanta si dispune reinceperea urmaririi penale. Mai jos scrie Tip de solutie incheiere dezinvestire. Definitiva. As dori sa stiu ce inseamna dezinvestire? Va fi trimis in judecata sau nu? Si faptul ca el a refuzat trimiterea in judecata ce relevanta are in fata instantei? Multumesc! Cu respect!
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 20:41, 17 Mai 2016
Se trimite dosarul la parchet, nu e trimis in judecata.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mai pot face apel ? Si in cat timp ?
ati revenit in situatia dinaintea emiterii acelei "solutii nefavorabile". Acum parchetul ori face treaba adica trimite in judecata, ori emite alte "solutii nefavorabile" :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor neachitata de 2 ani. plangere la ordonanta parchetului admisa. alexandra_campeanu alexandra_campeanu Buna_dimineata! Am si eu o problema, de 2 ani fostul meu concubin nu isi achita plata pensiei integrala de intretinere minor, in cuantum de 130 lei stabilita ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita, plangere penala - cat dureaza pana il trimite in judecata pe faptuitor? Alexandradragobete Alexandradragobete Buna-ziua! Sunt o mamica a unui copil minor de 10 anisori. Fostul concubin nu isi achita pensia de intretinere datorata minirului de 2 ani. A fost stabilita ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie pentru ca "dezinvesteste judecatorul de camera preliminara"!? eusaisapte eusaisapte ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie!? Am un dosar de plangerea impotriva actelor procurorului unde instanta s-a dezinvestit fara a solutiona ... (vezi toată discuția)