Buna-seara! Am depus la Parchet, la domnul Prim-Procuror o plangere penala impotriva unei solutii nefavorabile pentru dispunerea neinceperii penale impotriva fostului meu concubin pentru abandon de familie. Tatal minorului nu respecta hotararea judecatoreasca la care este obligat sa plateasca in favoarea minorului suma de 130 lei, dureaza de 2 ani acest fapt, fostul plateste lunar numai cat vrea el, 70 lei lunar. Parchetul a admis actiunea mea si l-a trimis in judecata. La camera preliminara, el refuza sa fie trimis in judecata din diverse motive, ineptii. M-am uitat pe net la dosarul meu si scrie ca instanta admite actiunea Parchetului, Ordonanta si dispune reinceperea urmaririi penale. Mai jos scrie Tip de solutie incheiere dezinvestire. Definitiva. As dori sa stiu ce inseamna dezinvestire? Va fi trimis in judecata sau nu? Si faptul ca el a refuzat trimiterea in judecata ce relevanta are in fata instantei? Multumesc! Cu respect!
ati revenit in situatia dinaintea emiterii acelei "solutii nefavorabile". Acum parchetul ori face treaba adica trimite in judecata, ori emite alte "solutii nefavorabile" :)