avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pot cumpara 20 t de struguri din Vrancea ca si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pot cumpara 20 t de struguri din Vrancea ca si persoana fizica?

Buna ziua, pot cumpara 20 de tone de struguri ca si persoana fizica, sau imi trebuie societate?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:59, 17 Mai 2016
Depinde ce doriti sa faceti cu acei struguri. Daca sunt pentru consumul personal, nu va trebuie alta forma de autorizare. Daca intentionati sa-i revindeti sau sa-i prelucrati si sa vindeti vinul, atunci va trebuie o firma si sa va inregistrati firma la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varianta cea mai bune e...? zimbrul68 zimbrul68 Intentionez sa-mi deschid un mic magazinas. Nu am inca firma si nu stiu ce tip de persoana juridica sa aleg. Am inteles ca cele mai uzitate sunt PFA, Asoc. ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)
Legislatie home made montemir montemir Intentionez sa deschid un magazin home made, cu produse alimentare .Ce prevede legislatia in vigoare ? Ce autorizatii sunt necesare ? Ce contabilitate se tine ... (vezi toată discuția)