Buna ziua,
Se poate face proces verbal intre angajati de predare - primire a unor bunuri care trebuiesc predate de la o tura la alta? Este vorba de bunuri care pot fi usor sustrase de clienti, bunuri care au o valoare destul de mare ( 140 euro bucata )!
Daca da,puteti sa-mi spuneti cum ar trebui formulat?
Chemare in judecata
marsca
in perioada 2005-iunie2010 am lucrat in cadrul unui magazin. in mai 2010 sa efectuat inventar unde am fost scoasa lipsa ,impreuna cu alte 2 colege,22.925lei . ... (vezi toată discuția)
Somatie angajator
CIDU07
Buna ziua,
In urma cu cateva saptamani mi-am dat demisia scrisa, fara preaviz, la intelegere cu angajatorul si am predat toate bunurile companiei. In acest ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.