avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somatie angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somatie angajator

Buna ziua,
In urma cu cateva saptamani mi-am dat demisia scrisa, fara preaviz, la intelegere cu angajatorul si am predat toate bunurile companiei. In acest moment acesta ma someaza sa returnez bunurile, sa fac foi de parcurs restante, sa predau clientii ( am lucrat in vanzari) Ce pot face? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 22 Aprilie 2019
Predarea bunurilor ati facut-o pe baza de proces-verbal ?

in regulamentul intern/c.i.m. exista o asfel de obligatie : sa intocmiti foi de parcurs restante, sa predati clientii ?
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Salut,
Predarea nu s-a facut prin proces verbal. Din cate stiu eu nu exista in regulament aceste obligatii.
Atunc, ce predare ati efectuat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota lichidare ContSters66930 ContSters66930 Mi-am dat demisia cu preaviz conform CIM. A trecut preavizul si in timpul preavizului nu mi s-a pus la dispozitie nota de lichidare. Cam la cateva saptamani ... (vezi toată discuția)
Demisie- incetare contract de munca prin acordul partilor-predare legala K-nndy K-nndy Buna ziua. Doresc sa plec de la locul actual de munca. Detin functie de conducere cu drept de semnatura, de 2 ani. Deoarece cunosc istoricul desfacerii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu ... simotud simotud Buna ziua! Sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu 1 ianuarie 2023 mi-am dat demisia, acum sunt in preaviz până pe 31 ianuarie. Am înțeles că ... (vezi toată discuția)