avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cosmote si reziliatul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cosmote si reziliatul

Buna ziua , in urma cu 4 luni am hotarat sa ma portez la alta companie , mai pe scurt cautam sa reziliez contractul cu cosmote de 2-3 luni , mereu cu scuze ca nu merge sistemul , asa ca am hotarat sa las pe "vecini" sa se ocupe de tot , deci data de facturare cosmote ziua 8 din luna in curs , data de 12 dat acte si demers la portare , data de 19 in aceeasi luna sa portat numarul , acum in cele 7 zile adica 08-12 s-a vorbit normal la telefon pe numarul de cosmote dar tinand cont ca sunt maniac al cost controlului am mesaje aproape la 12 ore cu minutele vorbite , acum luna urmatoare imi vine o factura babana , Incerc sa dau telefoane sa inteleg cum si ce dar primesc acelasi raspund ca minutele mele s-au micsorat la numarul de zile , bun intelegeam si asta daca acolo in cele 7 zile la cost control imi zicea clar aveti xx de plata si ciuciu minute sau alceva sa nu mor si eu prost , intrebarea se poate rezolva ceva ? Ca sa nu fie vorbe rele nu s-a sunat decat la 3 numere si toate locale in retea , nu in spania sau 8989 . Deci am toate mesajele de la cost control aproape la 12 ore timp de 7 zile toate se actualiza foarte frumos si scadea minutele.
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
qqwef, utilizator

Alte discuții în legătură

Recalculare factura telekom simina82 simina82 Buna ziua! Acum 3luni mi-am portat nr de tel de la Telekom la Digi. Contractul cu Telekom expirase cu o luna in urma. Portarea s-a facut undeva pe la jumatatea ... (vezi toată discuția)
Probleme operator telefonie mobila - cost suplimentar AndreeaDenys AndreeaDenys Buna ziua, Apelez la dvs. deoarece am incercat sa rezolv problema cu cei de la [editat de admin] dar raspunsul nu este unul favorabil si intentionez sa apelez ... (vezi toată discuția)
Cosmote (telekom) - credit express sempervirescente sempervirescente Buna ziua, Am si eu o problema pe care sper sa o pot rezolva cu ajutorul dumenavoastra. Am avut un abonament la Cosmote(asa se numea atunci) pe care l-am ... (vezi toată discuția)