avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren ocupat abuziv!?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren ocupat abuziv!?

Buna ziua, in anul 1994 tatalui meu i s-a emis titlu de proprietate pe o anumita suprafata de teren.Nu a locuit niciodata acolo si nici impozit nu a platit fiind revolutionar.Acum in 2015 dupa decesul tatalui eu am mers la primaria localitatii respective, fara titlul de proprietate acesta find pierdut, de unde mi s-a emis o instiintare cum ca tatal meu detine o suprafata de n hectare in loc. respectiva fara a mi se spune unde.In cont. am facut demersuri la aceasi primarie pentru a obtine un duplicat dupa titlul de proprietate si de mai bine de un an astept.Acestia m-au incadrat in legea 165 pentru a mi se da un alt amplasament pentru ca vechiul amplasament este ocupat de altcineva si ma amana mereu motivand ca asteapta un raspuns de la OCPI sa vada ce s-a intamplat cu terenul respectiv.Intrebarea mea este daca intradevar ma incadrez in legea 165 si trebuie sa urmez procedura sau este cazul sa consult un avocat pentru a demara un proces?Va multumesc anticipat!
Daca doriti demararea unui proces, este cel mai intelept sa consultati direct un avocat care sa vada toate actele ce le aveti.

Parerea mea este ca nu se poate aplica legea 165 in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat al unui titlu de proprietate care nu a fost pierdut Catalina Cabun Catalina Cabun Buna seara, sunt functionar la o primarie. M-am confruntat cu o situatie neobisnuita si nu stiu ce sa fac dpdv legal. A venit la primarie o persoana sa ii ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica un titlu de proprietate turboxxl turboxxl Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu informatia unde pot face o cerere pentru a verifica ce nume sunt trecute pe un titlu de proprietate. Multumesc (vezi toată discuția)