avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Facturile ca probe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Facturile ca probe

Buna ziua! Am o nelamurire...intr un dosar penal(distrugere si tulburare a o.l.p), pe latura civila,-parte civila fiind o intrepindere individuala- prejudiciul poate fi probat doar prin facturi sau trebuie chitante, bonuri?...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:11, 18 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Depinde cum s-a efectuat plata.
Cum s-a efectuat plata?
La dosar s au depus doar niste note de receptie a marfurilor...este intrepindere individuala...
Dacă se dorește doar dovedirea existentei bunurilor se poate dovedi în mai multe feluri chiar și cu martori.

Dovada platii constituie alt aspect decât cel al existentei și distrugerii bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe ContSters126274 ContSters126274 Am lucrat acum un an la o firma si m-au dat in judecata pentru delapidare. Ce se intelege prin proba, cu care trebuie sa vin in apararea ea? Daca nu am, cum ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala tavinel tavinel buna ziua.am si eu o intrebare. la o intreprindere individuala se face receptia marfii dupa factura sau doar registrul de incasari si plati? (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez dauna? ionitacflorin ionitacflorin masina mea mercedes vito aflat in curtea proprie a fost avariata de un copil minor 14 ani ,care intentinat a lut masina la tinta cu bucati de gheata .in urma ... (vezi toată discuția)