avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bilet trimitere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bilet trimitere

luna asta am luat bilet de trimitere pentru concediu medical la maternitate. in urma unor consultatii doctorita de la maternitatea mi-a spus sa revin saptamana urmatoare tot cu bilet de trimitere ca sa vada daca durerile pe care le am mi-au trecut si daca va fi nevoie sa imi faca cerclaj. intrebarea mea este: mai pot lua de la medicul de familie inca un bilet de trimitere pentru maternitate?
medicul meu de familie mi-a spus ca nu imi mai poate da...

Alte discuții în legătură

Consultatie la medicul de familie alinaeliza2003 alinaeliza2003 Buna ziua, sunt gravida in 6 luni si am fost de la 01 oct pana 10 noiembrie de cel mult 4 ori la medicul de familie. A 4 - a oara, am fost sa i-au un bilet de ... (vezi toată discuția)
Trimitere de la medicul de familie o data la 3 luni andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea marea problema, am nevoie de un bilet de trimitere de la doctorul de familie, insa doctorul meu de familie refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediul medical dupa cerclaj puscuta nicoleta puscuta nicoleta buna.sunt insarcinata in 25 saptamani si in a-14 saptamana mi s-a facut un cerclaj,in urma acestuia sunt in concediul medical cel cu cod de indemnizatie 01 ... (vezi toată discuția)