avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune in instanta

Buna ziua,
Sunt parte intr-un proces de succesiune dupa mama ,dezbatut in instanta alaturi de tata si sora mea. Instanta de fond a dat o sentinta din pacate cu erori materiale. Eu impreuna cu tatal meu am declarat apel care s-a judecat fara ca sora mea citata legal sa se prezinte sau macar sa depuna o intampinare. La ultima sedinta cand ar fi trebuit sa se dea un termen pentru pronuntarea sentintei s-a prezentat un avocat angajat de sora mea care ne-a cerut sa-i spunem daca dorim sa ne judecam pe recurs. Noi am refuzat si instanta a dat termen pentru pronuntarea sentintei. S-a dat sentinta care spunea ca ne-au fost admise recursurile desi noi am declarat apel,a fost casata sentinta si a fost retrimis dosarul inapoi la aceeasi instanta pentru rejudecare. V-as ruga sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti cum de un apel s-a putut transforma in recurs si acum cand dosarul s-a trimis la prima instanta pentru rejudecare se judeca dosarul de la inceput sau se modifica doar erorile materiale din prima hotarare pentru ca s-au implinit patru ani de cand ne judecam? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihai3434 , utilizator 09:01, 18 Mai 2016
Aveti perfecta dreptate dar este avocatul tatalui meu si nu pot face nimic in acest sens. Tata este o persoana in varsta iar acest avocat i-a fost recomandat de cineva in care are incredere si caruia acest avocat i-a castigat un proces.Ramane sa astept comunicarea hotararii instantei si dupa aceea cred ca o sa va urmez sfatul si o sa-mi angajez si eu un avocat. Va multumesc inca o data pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat-recurs pierdut Sorincrys Sorincrys Buna seara,am si eu o nelamurire poate ma poate ajuta cineva cu cateva indrumari si sfaturi.O sa incerc sa redau situatia cat pot de clar,dar recunosc ca nu ... (vezi toată discuția)
Penal-indreptare eroare materiala sau desfiintare cu trimitere spre rejudecare? ContSters53919 ContSters53919 Inculpatul [b]M.C.A.[/b] a fost trimis in judecata pentru savarsirea unei infractiuni. Prima instanta a dispus condamnarea lui [b]M.C.F.[/b] la o pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)