avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Facilitati la achitarea datoriilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Facilitati la achitarea datoriilor

Buna ziua,

Intrebarea mea suna astfel:
Tatal meu detine un PFA pe care face taxi si a acumulat datorii de aprox 13142 RON catre CAS (obligatii principale la bugetul de sanatate: 6782, obligatii accesorii la bugetul de sanatate: 6360)
M-ar interesa un sfat in ce situatie se poate reduce dobanda acumulata(care este aproape cat datoria in sine) si daca este vreo reducere in cazul in care se achita suma completa?

Multumesc anticipat!
Florin
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:10, 17 Mai 2016
Nu exista nicio lege in acest sens.

Au beneficiat de reduceri cei ce au platit toata datoria pana la 31/03/2016, ceea ce nu e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la stat tory74 tory74 am un srl suspendat cu o datorie de 32000 ron . ce as putea sa fac sa nu mai platesc datoria .varog datimi un raspuns .nu am de unde sa platesc .multumesc (vezi toată discuția)
Decizie de impunere dobanda dupa 7 ani de la obligatia principala Luciana.22 Luciana.22 Buna ziua, Am primit astazi in Portalul Spatiu Virtual ANAF o decizie de impunere, astfel: DECIZIE REFERITOARE LA OBLIGATIILE FISCALE ACCESORII ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat alexstef alexstef Buna ziua, un SRL, infiintat in 2003, cu 2 asociati, tot ei si administratori, capital social de 128.000 ron, cu active reprezentate de 2 autotractoare, pe ... (vezi toată discuția)