avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... definitia expresiei \"extindere\"
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

definitia expresiei "extindere"

Care ar fi definitia din lege a cuvantului extindere constructie?
Sunt in situatia in care doresc sa ma extind cu o constructie pe un teren invecinat, concesionat, si doresc sa stiu exact ce semnifica acest termen - extindere constructie
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 06:46, 18 Mai 2016
Mergeti la centrul de informare pentru cetateni din primarie si aflati informatii despre acest aspect.
Va trebui sa solicitati primariei, pentru a face proiectul de extindere, certificatul de urbanism in care se ofera informatiile necesare, cesi cum puteti construi.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinele autorizatie de extindere casa marian_eugen marian_eugen Buna seara,m-am apucat si eu sa construiesc inca doua camere,o baie si un hol in prelungirea casei existente cu modificarea acoperisului casei existente si nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Adrianbv2 Adrianbv2 Buna seara ... am o problema .... si apreciez orice ajutor ... Pe scurt: am cumparat teren si doresc sa contruiesc o casa ... am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan mihaela daniela mihaela daniela Buna seara ! Am o intrebare . Sunt pe cale de a cumpara un teren extravilan arabil de 1150 mp si curti constructii 790 mp total suprafata 1940 mp . ... (vezi toată discuția)