avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... completare formular de la comisia de expertiza medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

completare formular de la comisia de expertiza medicala

am primit CM de la medicul de la Camera de garda, am revenit cu formularul de la comisia de expertiza pt ca nu puteau sa vizeze CM-ul fara formular iar medicul respectiv refuza completarea , motivul fiind acela ca nu a avut niciodata un asemenea caz si ca de la dansul nu este nevoie de acest formular,samd
ce sa fac? cui sa ma adresez? risc ca pt zilele espective de concediu daca nu prezint CM-u avizat , la serviciu, sa imi pierd locul de munca
Cel mai recent răspuns: dani02bella , utilizator 19:31, 18 Mai 2016
S-a rezolvat problema, nu avusese niciodata aceasta situatie..a intrebat probabil la juridic si mi-a completat formularul (fosta scrisoare medicala)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare calcul zile calendaristice de concediu medical Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu Buna ziua ! Am eliberat , in luna decembrie o adeverinta cu numarul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni. Am calculat cu o zi mai putin (65 in loc ... (vezi toată discuția)
Refuz de acordare a concediului medical pe perioada spitalizarii veterinarul66 veterinarul66 Datorita unor probeme medicale (neurologice) sotia mea a efectuat pina la data de 31.08.2016,120 de zile de concediu medical. In data dde 01.09.2016,urma sa ... (vezi toată discuția)
Daca un angajat revine la locul de munca din concediu medical de 6 luni si lucreaza o luna poate reintra in medical? anisu anisu Buna ziua, daca un angajat revine din medical de 6 luni la munca, este angajat activ 1 luna..poate reintra in medical apoi? sau in mod automat este eligibil ... (vezi toată discuția)