avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca cu doua norme in aceeasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca cu doua norme in aceeasi luna

Buna ziua,

Este posibil ca un angajat sa aiba in cadrul aceleasi luni doua norme diferite in baza aceluiasi contract individual de munca? Daca da care este procedeul de calcul al salariului pentru luna respectiva? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 18 Mai 2016
S-ar putea, din pacate, ca programul de contabilitate folosit sa nu permita asemenea modificari( valoare salariu sau durata zi de munca), in cursul lunii. Programele cu care am lucrat sau de care am mai auzit de la colegi, nu prea permit modificari de salariu, sau de durata zilei de munca, decat cu data de 1 a lunii, sau de la data intocmirii unui nou CIM. Stiu ca nu este corect, dar din pacate adaptam legile la posibilitatile calculatorului.
Prograsmul de contabilitate nu face legea > Prin urmare, legea are prioritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)
C i m 2 MIHAELA 66 OPREA MIHAELA 66 OPREA Vă rog să îmi spuneți dacă este legal să am două locuri de muncă , de 8 ore , evident înregistrate la IBM? (vezi toată discuția)
Interes de munca lucy1973 lucy1973 buna ziua, as dori sa va intreb un lucru si anume actualmente lucrez cu 8 ore la o firma si la 6 ore la alta firma, sunt interesat sa imi spuneti cate ore am ... (vezi toată discuția)