avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract de lucrari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract de lucrari

un contract de lucrari (reabilitare scoala) incheiat in baza OUG nr.34/2006, este un contract cu executare succesiva sau dintr-o data?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:37, 17 August 2009
de regula pentru astfel de lucrari sunt executari succesive se deconteaza pe baza de deviz
Depinde de cum s-a negociat cu autoritatea contractanta...In contract exista un capitol Modalitati de plata.Daca in propunerea dvs financiara si in graficul de executie /plati ati ales varianta succesiva si asa s-a trecut si in contract, plati pe baza de situatii de lucrari,se poate.Daca ati porpus executarea obiectivului de exemplu intr-o luna de zile si plata la sfarsit....se va executa o singura plata..
Nu cred ca este un contract de lucrari cu executie succesiva ci dintr-o data, intrucat, dupa opinia mea executarea tine de natura obligatiilor si modalitatea lor de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie materiale lucrare...spatiu comun viorelh viorelh Intentionam sa imprejmuim parcarea privata a blocului si montarea unei porti mobile. Toate bune si frumoase.......acord de principiu locatari...certificat ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)
Componente valoare estimata zenovius zenovius Buna ziua, Subiectul era banal pana deunazi, dar dupa unele discutii si \'\'sapaturi\'\' pe net am gasit si alte puncte de vedere, contrar cutumei ... (vezi toată discuția)