avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Titlu executoriu creditor din 2012
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Titlu executoriu creditor din 2012

Buna dimineata,am o societate la care am activitatea suspendata de ceva timp.Am avut o datorie din 2012 la un furnizor care are si titlu executoriu de atuncia pentru societatea mea dar executarea nu a avut loc deoarece pana in vara anului trecut am mai platit din datorie cat am putut.Acuma nu mai am posibilitatea de a plati si nu stiu ce sa fac mentionez ca societatea srl nu are nimica pe ea si este si suspendata,mai pot fi executat pentru suma ramasa de achitat?Pot fi eu ca administrator atacat?De ce oare nu au executat societatea mai de mult?
Multumesc in avans

Alte discuții în legătură

Executare silita,bun imobil cumparat cu acordul bancii mdcc mdcc Aduc in atentia dumneavoastra urmatoarea speta: -o societate ia un credit de la o banca,societatea debitoare nu mai plateste creditul din diverse ... (vezi toată discuția)
Suspendare cauza maiamiruna maiamiruna am avut o societate,srl,care este radiata din 2010,au ramas datorii pe ea,am poprire pe salariu cu titlu executoriu,am depus contestatie la executare,da dupa ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila, cale de atac mihaiciornei mihaiciornei Societatea la care lucrez a fost sanctionata de CNADR cu o amenda de 30.000 lei. Procesul verbal de contraventie a fost transmis prin posta, dar nu l-am ... (vezi toată discuția)