avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... constituire pfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

constituire pfa

Buna ziua! suntem 12 angajati la o societate privata. patronul de ceva timp ne spune ca situatia financiara a firmei este dezastruoasa. o idee a lui ar fi ca noi ca angajati sa ne facem pfa. ce clauze ar trebiu sa avem in vedere la incheierea contractului de colaborare si in cazul in care contractul de prestari servicii inceteaza, mai putem beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:42, 15 August 2009
da, asta cam asa e. toti patronii au inceput sa se planga de criza de parca numai ei ar fi loviti de ea. numai ei au de platit taxe si impozite, numai pentru ei se scumpesc toate, nu si pentru noi. dar am vrea sa stim cam ce ne asteapta dupa asa -zisa restructurare. saptamana viitoare stim cu exactitate care e decizia finala. deocamdata a aruncat asa o vorba ca sa vada reactia noastra. decizia e a patronului oricum. e cam ca la banca- ai nevoie de bani semnezi. asa e si aici: ai nevoie de serviciu- semnezi, nu suntem in postura de a negocia. doar avem impresia ca suntem proprii nostri stapani.

la multi ani tuturor care isi serbeaza ziua numelui.
doar avem impresia ca suntem proprii nostri stapani

=D>

Totusi este bine sa aveti toate informatiile necesare atunci cand semati (ca la banca, nu iau creditul daca stiu ca nu voi mai avea cum sa-l platesc)
Depinde si de situatia fiecaruia, unii sa stiti ca reusesc sa obtina ceea ce li se cuvine legal, cu mult efort psihic, dar asa au hotarat.
Pe de alta parte nu neg deloc ca pentru fiecare exista o situatie diferita si interese diferite.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima absolventi Andra192 Andra192 Buna ziua! Sunt absolventa de studii superioare promotia 2013,pana pe 30.03.2014 sunt in somaj.Daca dupa aceasta data ma intregistrez in evidenta AJOFM ca ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru inscriere ca somer neindemnizat VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Va solicit un raspuns la urmatoarea situatie : Am terminat somajul ( cu plata) in ianuarie. Ma pot inscrie ca somer neindemnizat ? Exista o limita pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj?? scornelia scornelia Daca sunt studenta la I.D., am sau nu drept la somaj? (vezi toată discuția)