avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot sa iau indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot sa iau indemnizatia de crestere a copilului?

eu o intrebare am 20 de ani si am nascut de o luna sunt eleva la seral .. si cei de la primaria orasului meu mi sa zic ca pot sa iau indemnizatia de crestere a copilui daca aveam si anul tr de scoala 2014-2015
pot sa iau din octombrie indemnizatia ca sa fie un an de scoala si sa pot avea adeverinta pe 2015-2016 si 2016-2017
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:54, 19 Mai 2016
Puteti beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) ati frecventat, fara intrerupere (cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale) cursurile de zi ale unei forme de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare indemnizatie de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: o ruda, insarcinata in 3 luni, DPN februarie 2017, nu indeplineste in momentul de fata conditiile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? diana210282 diana210282 Buna ziua! Am o mare nelamurire referitoare la acordarea indemnizatiei de cresterea copilului. Sunt eleva la o postliceala de stat in anul I- cursuri de zi ... (vezi toată discuția)