avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUZ si PUG Iasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUZ si PUG Iasi

In 2013 am cumparat 500 m2 de pamant in Iasi cu o casa ridicata dar fara autorizatie. Am depus pentru certificat de urbanism si am primit raspuns ca imi trebuie PUZ avand in vedere ca pamantul este incadrat in PUG-ul actual in categoria CB5. Am depus, actele, am facut PUZ dar surpriza nu a trecut de Consiliul Judetean Iasi - motivul-este ridicata o constructie. M-am interesat care sunt variantele ca sa intru in legalitate... o noua surpriza nu este. Trebuie asteptat PUG-ul nou care se chinuie de vreo cativa ani sa se faca iar cel vechi se prelungeste cu ajutorul guvernelor. Intrebarea este cum pot sa intru in legalitate in aceste conditii. In zona au inceput sa se construiasca case dar cu PUZ facut. Stiu ca prin 2012-2013 s-a putut intra in legalitate dar acum nu stiu de ce nu se mai poate astazi.
Astept raspuns pt ca sunt disperata si nu stiu ce sa fac.
Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)