avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita

Va scriu pe scurt situatia mea: Am cumparat un apartament cu credit prima casa,ipotecar BCR. Sora mea a cumparat o camera de la un vecin deci suntem 2 proprietari. Camera nu a fost girata.Suport colect firma care l a executat...vândut la licitație publică în sv cu o suma f mica ..evaluat pe afară,fara să se intre în casă.Ce pot face sa opresc evacuarea (este un apel pus pe rol) si ce poate face sora mea avand in vedere ca este proprietara pe camera si este doar o sg cale de acces, usa apartamentului? Sunt disperata si nu gasesc solutii...

Alte discuții în legătură

Blocarea ușii de la intrarea în casa! lala21 lala21 Buna seara,am luat un apartament la licitație în 2018,l-am renovat ,apoi am plecat din țară.Cand mă întorc acasă,tot timpul găsesc în ușa mea ,mobila ... (vezi toată discuția)
Modalitate de atac ollyolyy ollyolyy Buna seara,as dori sa aduc in atentia dumneavoastra un caz de executare silita a unui apartament,in urma neplatii datoriilor catre banca datorita ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa paraseasca apartamentul nostru maryion maryion Buna ziua! Deschid un nou subiect, deoarece nu am avut puterea, timpul si rabdarea sa citesc si sa gasesc situatii similare. Am cumparat un ap cu 3 camere ... (vezi toată discuția)