avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Emitere factura cu sau fara TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Emitere factura cu sau fara TVA?

As dori sa stiu daca o factura emisa de catre o persoana juridica romana catre o persoana fizica din Kazakhstan este purtatoare de TVA. Obiectul este prestare de servicii(intermediere vanzare). De mentionat ca persoana juridica din Romania are codul de TVA anulat deoarece nu au fost depuse declaratiile la timp dar in rest firma este ok iar toate declaratiile sunt la zi acum

Alte discuții în legătură

Emitere factura cu sau fara tva? Ovidiu04 Ovidiu04 As dori sa stiu daca o factura emisa de catre o persoana juridica romana catre o persoana fizica din Kazakhstan este purtatoare de TVA. Obiectul este prestare ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare laur17 laur17 Suntem o societate ce are ca obiect de activitate realizarea de site-uri web. Trebuie emisa o factura de prestari servicii (realizare site web) pentru un ... (vezi toată discuția)
Facturare pt operatiuni intracomunitare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua,am doua spete pt care va solicit ajutorul,si nume: 1. Firma cu sediul in Romania,inreg.ca platitoare de tva si in ROI,obiect de activ.constructii,cu ... (vezi toată discuția)