avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Emitere factura cu sau fara TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Emitere factura cu sau fara TVA?

As dori sa stiu daca o factura emisa de catre o persoana juridica romana catre o persoana fizica din Kazakhstan este purtatoare de TVA. Obiectul este prestare de servicii(intermediere vanzare). De mentionat ca persoana juridica din Romania are codul de TVA anulat deoarece nu au fost depuse declaratiile la timp dar in rest firma este ok iar toate declaratiile sunt la zi acum
Cel mai recent răspuns: Ovidiu04 , utilizator 10:44, 23 Mai 2016
Fiind vorba de export, se factureaza fara T.V.A.
si va trebui platit TVA in Romania? exista posibilitatea ca sa vina fiscul si sa zica ca trebuia platit si TVA pe suma incasata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura cu sau fara tva? Ovidiu04 Ovidiu04 As dori sa stiu daca o factura emisa de catre o persoana juridica romana catre o persoana fizica din Kazakhstan este purtatoare de TVA. Obiectul este prestare ... (vezi toată discuția)
Remorcaj pe dunare -tva augura augura va rog daca ma puteti ajuta: - un agent economic roman, inreg platitor tva detine un remorcher cu care efectueaza servicii de remorcaj pe dunare si canal ... (vezi toată discuția)
Facutrare cu sau fara tva prestare servicii beneficiar strain cornel_t12 cornel_t12 Buna ziua, Vreau sa stiu daca facturez CU sau FARA TVA in urmatoarele conditii: - Este vorba de prestare servicii, nu de vanzare de bunuri. Prestatorul, SRL ... (vezi toată discuția)