avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acordarea custodiei doar mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acordarea custodiei doar mamei

Va rog sfatuiti-ma ce fel de dovezi sa aduc,cum sa procedez pentru ca doar eu,mama minorei in varsta de 11 ani sa raman custode.

Tatal copilului nu stie care este situatia scolara,nu a vrut sa organizeze ziua copilului si a starnit scandal facand copilul sa planga,a declansat cearta inainte si dupa competitiile sportive ale copilului,considerand ca eu trebuie sa platesc daca vreau sa faca si sport, nu vrea s-o ajute la teme,considera ca mie mi-a fost incredintat copilul si sa ma descurc singura. in realitate custodia este comuna si nu pot pleca in vacanta cu copilul afara din tara.

Dupa 22 de ani de casatorie,tatal copilului a considerat ca trebuie sa divorteze, a cunoscut o femeie de joasa speta, imbatranita, zbarcita,fumatoare inraita cu care intretine relatii deviante sexuale orale si anale. -dovezi inregistrate din masina mea!S-a recasatorit fara sa ne anunte extrem de ciudat si dupa 3 luni a introdus divortul, deoarece depravata ii interzicea sa mai aiba relatii cu copilul,mai mult a injurat fetita pe telefonul ei.AM DOVADA MESAJELE. Protectia copilului si psihologul a interzis legatura dintre mama acestuia si copil pentru ca foloseste un limbaj vulgar si dur si nu-l lasa pe tata sa vorbeasca cu copilul. Mai mult a interzis si legatura dintre copil si femeia obcena de care a divortat,dar cu care a continuat relatiile indecente. Aceasta a refuzat sa cunoasca copilul si a indraznit sa loveasca copilul si pe mine.AM DEPUS PLANGERE LA POLITIE,certif medico-legal pt mine.

In timp ce i-am dat masina sa ia copilul de la scoala si sa o duca la antrenament,el a lasat copilul sa astepte in fata scolii si a condus mizerabila catre serviciul ei,pentru ca era in intarziere! am descoperit pentru ca vroiam sa aflu adevarul,suntem socati si acum.Am dovezi inregistrate ce face el cand e in deplasare cu copilul,pentru programul copilului! De atunci-sept 2015 i-am luat cheile de la masina si de la casa.Atitudinea lui e duplicitara,sustine ca n-are nimic! deci poate lejer sa repete oricand!

Ne-a mintit ca va termina relatiile indecente natural,in timp ce eu trebuia sa aplic pentru viza Canada,dupa ce trebuia sa dau testul IELTS,sa avem un nou inceput acolo pentru binele copilului. Dupa e am dat testul,a zis ca face ceva pe test,apoi sa merg mai departe,dar nu realizam suficient punctaj si lucrurile au ramas in stand-by

Inainte sa descopar ce facea el in masina mea,am avut relatii intime normale,insa mi-a cerut sa tin secret fata de mama lui si fata de aceasta mizerabila, care a descoperit ,,legatura noastra secreta,, pentru ca el i-a dat ,,din greseala,, un stick cu imagini in care se vedea apropierea noastra. Am inregistrari din care rezulta ca vrea sa ramanem singuri fara copil si sunt nevoita sa trimit copilul la mama sa-l tina noptile respective.Am crezut ca apreciaza sacrificiul si ca lucrurile se vor indrepta. Dar el se purta ca si cum nu era tatal copilului! mi-a cerut in nenumarate randuri sa intretin relatii intime langa copil in pat. l-am refuzat de fiecare data. de ccateva ori copilul si-a dat seama si a plans,a plecat in alta camera sau a vrut sa plece de tot. Isi aminteste,s-a intamplat in ultimul an,pot sa-l folosesc ca martor.

Stiu ca e foarte greu sa iei custodia tatalui dupa noua lege. Totusi vrem sa mergem in afara tarii in vacante si avem campionate in afara. In plus,moral ne va ajuta.Ce trebuie sa fac? CE FEL DE DOVEZI SA ADUC,cum sa dovedesc neglijenta si relele tratamente? am expus pe scurt povestea si dovezile care le detin. Sunt suficiente?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:28, 20 Mai 2016
incercati sa sariti peste ce vorbeste el cu concubina lui (nu este relevant pentru cazul dvs)
si peste faptul ca fumeaza (iarasi, nu e relevant).
Ar fi bine sa invatati fata ca fumatul este nociv si sa nu-i mai umble tatalui in telefon.

Toti parintii care cer declaratii notariale de la ceilalti parinti obisnuiesc sa le plateasca ei (or fi si exceptii, nu zic ba)

Rasfatatul nu e motiv autoritate exclusiva. Desi nu reusesc sa inteleg printre randuri: ori o rasfata prea mult ori e prea drastic?
Nici faptul ca fata nu e de acord cu el nu e motiv.

Faptul ca iese din sala de antrenamente sa fumeze ...... e firesc.

inteleg ca e un om ingrozitor in relatia cu dvs si intuiesc ca nici in relatia cu fata nu e cel mai responsabil parinte (pe de alta parte nici dvs nu sunteti), dar nu gasesc motivele pentru autoritate parinteasca exclusiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva risca22 risca22 Buna ziua.As dori sa stiu daca pot obtine custodia exclusiva a minorului.Noi fiind div din 2012 si avem custodie comuna.El fiind obligat sa plateasca pensie de ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna; desi tatal e dezinteresat de copil, se opune iesirii din tara solomonalexa solomonalexa Buna ziua, as dori un sfat referitor la cum as putea primi doar eu costodia fetitei mele. in momentul de fata fetita are 1 an si 9 luni, sunt divortata din ... (vezi toată discuția)
Divort cu custodie exclusiva ! alinabarac1982 alinabarac1982 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Sunt casatorita si am doi copii mici ( fetita 1.5 ani ) baiatul ( 2.5 ani ) sotul meu in acte a jucat tot la ... (vezi toată discuția)