avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata

Pentru chemarea in judecata a unei institutii pot sa ma reprezint singura cunoscand prohlema si ce sa argumentez fara avocat sau am nevoie de studii juridice???
Cel mai recent răspuns: andreizabela , utilizator 17:51, 19 Mai 2016
Dacă știți sa va descurcați nu va trebuie avocat.
Veți vedea după etapa preliminara.

Aveți dreptul de a apela la avocat doar pentru redactarea cererii de chemare în judecata ca sa aibă forma juridica și sa nu aveți probleme procedurale.
Va multumesc, dle avocat.
Dle Avocat, ati avut cazuri de contestare in instanta a refuzului de viza de lunga sedere in scopul reantregirii familiei pentru cetatenii straini casatoriti cu romani, si daca ati avut castig de cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare carte rezidenta permanenta A_A A_A Buna ziua, Pentru cetatean strain, tara non-UE, se poate aplica pentru solicitarea cartei de rezidenta permanenta avand urmatoarea situatie: - pe ... (vezi toată discuția)