avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... onorar pt certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

onorar pt certificat mostenitor

Buna ziua. Ptr o locuinta si pt teren 800 mp intravilan la tara care valoreaza apoximativ 45000 lei am platit 1750 lei la un notar cand a facut un certificat mostenitor. M-am prezentat dupa 1 an la notariat dupa data decesului . Unde pot sa fac reclamatie, contestatie? multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:23, 19 Mai 2016
Ce anume vreti sa contestati, onorariul perceput?
Pentru valoarea masei succesorale puteti sa spuneti ca ati iesit ieftin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune apatrascu apatrascu Eu am deschis succesiunea dupa bunica. Cunosc masa succesorala si cunosc pasivul succesiunii. Doresc sa ma informez ce taxe platesc . Adica se taxeaza valoarea ... (vezi toată discuția)
Succesiune emine emine Buna ziua, Tatal unei prietene a decedat acum 7 ani. Dupa deces nu s-a facut scuccesiune. In decembrie 2014 a decedat si mama ei. Care este procedura cea ... (vezi toată discuția)
Succesiune viorel 21 viorel 21 Tatal meu este decedat de 4 ani , mai am un frate in viata si un frate decedat care are doi copii , iar mostenirea tatalui de comun acord cu fratele si nepotii ... (vezi toată discuția)