avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva la auto Germania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva la auto Germania

-am cumparat o masina din Cluj cu numere de germania, si am mers sa o inmatriculez dar surpriza lipseste o factura.
- in momentul in care am cumparat masina am primit doua facturi una de la o firma din germania catre o firma din ungaria si cealalta de la firma din ungaria catre mine, cu aceste facturi am mers la inmatriculari ,dar de acolo mi-au zis ca lipseste o factura de pe firma de lising (firma din actele masinii) catre firma din germania care au vandut masina, si ca nu se vede unde este platit tva-ul.
- practic mi-am luat o teapa pe romaneste, dar as vrea sa stiu cum as putea proceda in continuare pentru rezolvarea situatiei.
-daca poate cineva sa ma sfatuiasca va multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina importata mariustz mariustz Buna ziua, Am achizitionat o masina importata de o firma din romania, care mi-a emis factura pe aceasta. 1. In factura apare \"[i]masina achizitionata in ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)