avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revenire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revenire

buna ziua. se mai poate reveni cu completari asupra unei cereri (prin care s-a invocat o exceptie) care a ajuns la Curtea Constitutionala?
pot depune completarile chiar in fata Curtii cand ma voi prezenta cu citatia?
Multumesc.
cine ma ajuta cu un raspuns? pot depune critici noi la cererea prin care am invocat exceptia neconstitutionalitatii unui articol si care a ajuns la Curtea Constitutionala?
Alte critici nu mai puteti formula fata de cele deja depuse si care au ajuns la Curtea Constitutionala.
Dar cand ma voi prezenta in fata Curtii COnstitutionale sa-mi sustin cererea le pot dezvolta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2016
misugeorge, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconstitutionalitatea informarii cu privire la avantajele medierii. solicitarea instantei de a se face dovada informarii cu privire la avantajele medierii.efectele deciziei ccr in timp. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, La data de 25 iunie 2014 s-a publicat decizia nr. 266 din 7 mai 2014 pronuntata de Curtea Constitutionala, decizie prin care s-a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Invocarea exceptiei de neconstitutionalitate in recurs (litigiu de munca) ContSters381905 ContSters381905 bunaseara. am pierdut la apel litigi de munca dupa noul cod procedura civila. hotararea este definitiva, insa cu toate acestea doresc sa fac recurs. as dori ... (vezi toată discuția)
Mod atacare articol de lege ca fiind neconstitutional adiadiadi adiadiadi Buna seara , Cum trebuie procedat pentru atacarea unui articol de lege ca fiind neconstitutional ? Se inainteaza petitie conform Legii 554/2004 si ... (vezi toată discuția)