avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... PROTEST IMPOTRIVA TENTATIVEI DE UNIFICARE A ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

PROTEST IMPOTRIVA TENTATIVEI DE UNIFICARE A PROFESIILOR JURIDICE

Protestez impotriva acestor aberante propuneri conform carora ar trebui ca cele doua profesii (cea de avocat si cea de consilier juridic) sa se uneasca!

Cel mai recent răspuns: Costinescu2003 , utilizator 19:27, 23 Aprilie 2006
:-))

Am trait sa o vad si pe asta. Un protest al unui Utilizator Anonim !
parca vad ca se vor uni sub egida UNBR
ave, pentru anonimul dinainte - ce intelegeti prin .unire., si ce anume prin .sub egida.?
in teorie iar va arata foarte bine, la implementare nu imi fac sperante sa fie altfel.. fortuna vis
" Unde - i unul nu - i putere
la nevoi si la durere
Unde - s doi puterea creste
si dusmanul nu sporeste....."
Doar nu vă este teamă de concurentă???? La urma urmei facem parte din aceeasi breaslă, avocati si c.j., nu..........???????
Pt onor protestataru`
Pune mana si pregateste-te daca vrei sa mai fii pe piata vine concurenta din urma :))) si la cat esti de speriat cred ca o sa te cam elimine

Alte discuții în legătură

Consilier juridic - admitere barou 2013 ecaterinagherman ecaterinagherman Sunt inscris in Colegiul Consilierilor juridici ca si consilier juridic definitiv, dar nu am dat examen de definitivat, intrucat, in 2005, legea nu prevedea ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)