avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... care este legea si sectia instantei unde fac o cerere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

care este legea si sectia instantei unde fac o cerere de stabilire daca am un drept sau n-am?

Care este legea si sectia instantei unde fac o cerere de stabilire daca am un drept sau n-am?

Doresc sa fac o cerere sa fie obiectivat prin lege (si stiu ca nu se poate) daca ascultatul la casti de pe telefon in mod silentios in timpul sedintei de judecata a altor dosare in asteptarea strigarii propriului dosar constituie infractiune de audienta, si fiindca nu constituie sa fie stabilit este prin urmare un drept sau libertate

Aceasta doresc s-o depun datorita acestei situatii despre care am intrebat cu privire la legalitate:
www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 17:15, 20 Mai 2016
Am adunat niste articole din CPC care par a fi ce caut

Articolul 35 Constatarea existentei sau inexistentei unui drept
Cel care are interes poate sa ceara constatarea existentei sau inexistentei unui drept. Cererea nu poate fi primita daca partea poate cere realizarea dreptului pe orice alta cale prevazuta de lege.

si art. 527-537 din CPC (procedura necontencioasa). Ar trebui sa fie si niste articole de Cod civil corespondente...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfractiuni de audienta - ascultatul la casti de pe telefon in mod silentios eusaisapte eusaisapte Buna ziua, un grup restrans de judecatori s-au vorbit sa ma hartuiasca pentru ca unuia dintre este urmarit penal in urma plangerii penale care am formulat-o ... (vezi toată discuția)
Exista autoritatea de lucru judecat intre contenciosul administrativ si contenciosul constitutional? eusaisapte eusaisapte Pot sesiza contenciosul administrativ cf. art. 1 (7) din Legea 554/2004 cu privire la ordonanta notorie de modificare a CPP, mai precis cu privire la ... (vezi toată discuția)
Pot cere instantei sa considere un dosar din fond drept recurs? masayoshi masayoshi Pot cere instantei sa aduca dosarul meu din fond si sa considere cererile din el drept cererile de recurs? (vezi toată discuția)