Buna ziua . in urma unui proces de succesiune am de dat cumnatei o suma de bani , dar si aceasta are sa-mi dea mie alta suma de bani . Am sunat cumnata sa ne intalnim pt a ne achita una alteia datoriile dar mi-a spus ca nu vrea sa-mi vada fata si mi-a inchis telefonul. Dupa trei luni am primit astazi o somatie de la executor judecatoresc prin care m-i se pune in vedere ca am de achitat cumnatei suma de bani , plus 1400 lei suplimentari datoriei (cheltuieli onorariu expert , acte si alte taxe ). INTREBARE - de ce sant obligata sa suport eu acele cheltuieli suplimentare atata timp cat eu nu am refuzat plata datoriei mele din hotararea judecatoreasca ? multumesc mult pt intelegere.
Puteți să-i trimiteți banii datorați prin poștă, apoi îi trimiteți executorului o copie xerox autentificată a chitanței de la poștă, și eventual dacă nu se oprește cu executarea, faceți contestație la executare cu o altă copie autentificată a chitanței care dovedește achitarea datoriei.
Autentificarea copiei o faceți în felul următor: scrieți cu mâna, CONFORM CU ORIGINALUL și o semnați.
Domnule avocat a apelat la executor ca sa-si bata joc sa platesc sume f mari executorului , cand in realitate eu asteptam telefon de la avocata ei asa cum ne intelesesam la telefon . Am stabilit telefonic ca asteapta sa puna o stampila de final si ma contacteaza . Deci eu nu am refuzat plata , ci din contra am facut primul pas dar din pacate am fost mintita . INTREBARE pot sa deschid dosar in instanta si sa cer instantei la data si ora la care am discutat cu avocata ei sa notifice RDS-RCS PT A NE DA UN DESFASURATOR CU DISCUTIA NOASTRA ? EXISTA ACEASTA POSIBILITATE PT CA NUMAI ASA SE POATE SCOATE ADEVARUL LA IVEALA.