avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită care este termenul pana la sechestru ?
Discuție deschisă în Executare silită

care este termenul pana la sechestru ?

buna seara . de la primirea somatiei de la BEJ pt achitarea datoriei catre creditor , cate zile trebuie sa treaca pana imi vor pune sechestru pe casa sau bunuri ? dati-mi articolul sau explicati-mi dumneavoastra ce ma asteapta daca astazi am primit somatia prin posta ? multumesc. scrie clar ca daca in termenul legal nu dau banii cumnatei vor continua executarea silita . va rog explicati-mi pasii ? multumesc .

Alte discuții în legătură

Dosar executare banca prin bej ionuti ionuti Buna ziua, cumnata mea a obtinut de la o banca in 2011un credit, la care a platit rate pana in septembrie 2012 cand a ramas fara loc de munca. In luna ... (vezi toată discuția)
Executare silita emy2001 emy2001 va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns. am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa somatie? magdamaria magdamaria buna seara, am primit o somatie din partea unui executor judecatoresc, prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc in termen de o zi 4000 ron. ... (vezi toată discuția)