avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... hotarari adoptate de consiliul local privind ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

hotarari adoptate de consiliul local privind patrimoniul

Buna ziua.
As vrea sa va rog sa-mi acordati lamurire in legatura cu hotararile adoptate de consiliul local privind patrimoniul;
hotararile adoptate de consiliul local prin care s-a aprobat delegarea serviciilor de utilitati publice, respectiv apa-canal, salubrizare, termoficare pot fi considerate cu caracter patrimonial?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 13 August 2009
Hotararile CL privind patrimoniul sunt cele care au in vedere concesionarea, administrarea sau inchirierea domeniului public , precum si instrainarea domeniului privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pe o prelungire de contract, hypo hypo Buna seara,am si eu o problema si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)
Cumparare concesiune julianus julianus am un contract de concesiune pe 49 ani ,pe 3 ha pamant , dar as dori sa-l cumpar . Exista o lege ceva ca sa imi ofere aceasta posibilitate? (vezi toată discuția)
Salutare! ma intereseaza daca o hotarare a consiliului local ... gixee gixee Salutare! Ma intereseaza daca o hotarare a consiliului local este considerata cu caracter individual sau normativ. HCL-ul in cauza a hotarat urmatoarele: - ... (vezi toată discuția)