Da , exista posibilitatea cumpararii terenului pe care il detineti ca urmare a concesiunjii, cu conditia insa ca terenul sa faca parte din patrimoniul privat al primariei localitatiii si nu din domeniul public , deoarece proprietatea publica este inalienabila. Vedeti si Legea 215/2001.
In conformitate cu prevederile art. 135 alin. 3 din Constituţie, proprietatea publica aparţine statului sau unitaţilor administrativ-teritoriale, adica comunei, oraşului, municipiului şi judeţlui. Din acest text de lege rezulta ca subiecte ale dreptului de proprietate publica sunt statul şi unitaţile administrativ- teritoriale.Potrivit legii, patrimoniul unităţii administrativ-teritoriale este alcătuit din bunurile mobile şi imobile aflate în proprietatea publică şi în proprietatea privată ale acesteia, precum şi drepturile şi obligaţiile cu caracter patrimonial. Asupra acestor bunuri statul sau unitatile administrativ-teritoriale au drept de proprietate privata. Trecerea din domeniul public in domeniul privat se face, dupa caz, prin hotarare a Guvernului, a consiliului judetean, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucuresti sau a consiliului local, daca prin Constitutie sau prin lege nu se dispune altfel. Bunurile din domeniul public sunt inalienabile, insesizabile si imprescriptibile, dupa cum urmeaza:
a) nu pot fi instrainate; ele pot fi date numai in administrare, concesionate sau inchiriate, in conditiile legii;
b) nu pot fi supuse executarii silite si asupra lor nu se pot constitui garantii reale;
Concesiune
irinoaia
Buna ziaVa rog sa imi spuneti daca pot concesionade la primarie, terenul din fata blocului fara ai schimba destinatia,doar ca doresc sa nu se mai intre cu ... (vezi toată discuția)