avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare din usa in usa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare din usa in usa

Buna ziua !

Sunt un apicultor mic, cu o stupina de 30 de familii de albine. Deocamdata imi vine greu sa-mi valorific mierea en-gros. Locuiesc aprox. aproape de un oras mare si as incerca sa vand mierea din usa in usa punand niste pliante. Ce trebuie sa fac pentru a face acest lucru legal? Ce imi trebuie? Iar, mai tarziu, pentru un magazin online, aceeasi intrebare? Va multumesc!
Pentru a desfasura acte de comert trebuie sa va inregistrati fie ca PFA fie ca firma (SRL). In functie de ce varianta alegeti o sa platiti impozite si taxe si se tine contabilitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stupi cu albine glowsunshine glowsunshine Buna ziua, Am cateva intrebari la care as dori sa mi se raspunda, daca exista bunavointa. Detin, 70 de stupi de albine, facuti din fonduri proprii ( am ... (vezi toată discuția)
Pfa pe apicultura glowsunshine glowsunshine Buna ziua, As dori sa va adresez cateva intrebari deoarece cautarile mele pe internet nu au reusit sa ma lamureasca pe deplin. Detin 70 de stupi de ... (vezi toată discuția)
Pfa _cod caen 0149 contabilitateglass@gmail.com contabilitateglass@gmail.com Buna ziua. Daca am PFA , cod CAEN.0149, pentru a vinde la borcan mierea de albine in magazine (pe baza de factura).. , imi trebuie casa de marcat???Acea ... (vezi toată discuția)