avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acord vecin pentru inchiriere apartament in vila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acord vecin pentru inchiriere apartament in vila

Am inchiriat apartamentul meu situat intr-o vila P+1 ,(cu 2 propietari) unei firme ,si am depus dosarul la fisc.Nu rimesc dosarul inapoi pana nu depun acordul vecinului.Vecinul meu refuza sa-mi dea acordul,desi ,si le are apartamentul inchiriat ,tot unei firme ,dar el nu mi -a solicitat acordul.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a obtine totusi acordul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinaptudor , utilizator 17:04, 29 Septembrie 2009
Incercati sa discutati cu vecinu amiabil, expunandu-i faptul ca aveti si dvs. interesul , asa cum a procedat si el, sa inchiriati acel spatiu .Altfel, nu prea vad cu m ati putea sa i lobligati, aceasta fiind legea, este complicat daca vecinii nu isi dau acordul.
nu exista asa ceva, adresati-va sefului sectiei financiare.
puneti si dvs bete in roata vecinului.
Buna ziua ,
as avea si eu nevoie de sfaturile dvs. intr-o problema. Detin un apartament la demisolul unei vile pe care doresc sa-l inchiriez unei firme. Celalalt proprietar din vila spune ca nu imi da acordul . Mentionez ca nu avem in comun decat o scara care duce la apartametul meu si la o camera pentru centrala termica care este in proprietatea celuilalt proprietar (cel care are restul vilei) . Nefiind asociatie de proprietari am nevoie de acordul lui pentru a inregistra sediu social sau punct de lucru pentru o societate?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un spatiu comun ce are doi propietari se poate inchiria fara acordul celuilalt propietar ? ehoo ehoo Detin un spatiu comun cu alt propietar ... ideea este... pot sa inchiriez acel spatiu comun fara sa am nevoie si de acordul celuilalt propietar ? Multumesc, (vezi toată discuția)
In cazul unei vile este necesar arcordul coproprietarului curtii pt inchiriere apartamentamentului unei firme? magdalenamatei magdalenamatei Intr-o vila demisol-parter -etaj -mansarda detin prin iesire din indiviziune demisolul si parterul cu intrari separate de etaj. Curtea a ramas insa in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre mine ( persoana fizica) si firma mea zorpika zorpika Am inchiriat o vila pentru a deschide o cresa , contractul este inregistrat la Anaf. Cand m am dus cu dosarul la registru comertului doamna mi a spus ca ... (vezi toată discuția)