Am inchiriat apartamentul meu situat intr-o vila P+1 ,(cu 2 propietari) unei firme ,si am depus dosarul la fisc.Nu rimesc dosarul inapoi pana nu depun acordul vecinului.Vecinul meu refuza sa-mi dea acordul,desi ,si le are apartamentul inchiriat ,tot unei firme ,dar el nu mi -a solicitat acordul.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a obtine totusi acordul?
Multumesc.
Incercati sa discutati cu vecinu amiabil, expunandu-i faptul ca aveti si dvs. interesul , asa cum a procedat si el, sa inchiriati acel spatiu .Altfel, nu prea vad cu m ati putea sa i lobligati, aceasta fiind legea, este complicat daca vecinii nu isi dau acordul.
Buna ziua ,
as avea si eu nevoie de sfaturile dvs. intr-o problema. Detin un apartament la demisolul unei vile pe care doresc sa-l inchiriez unei firme. Celalalt proprietar din vila spune ca nu imi da acordul . Mentionez ca nu avem in comun decat o scara care duce la apartametul meu si la o camera pentru centrala termica care este in proprietatea celuilalt proprietar (cel care are restul vilei) . Nefiind asociatie de proprietari am nevoie de acordul lui pentru a inregistra sediu social sau punct de lucru pentru o societate?
Va multumesc