avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

Buna ziua! Am platit rezervare ptr un ap.intr-un imobil care este in stadiul de proiect si care urmeaza sa obtina autorizatie de constructie in iulie 2016. Dezvoltatorul spune ca trebuie sa incheiem un antecontract in termen de zece zile de la obtinerea autorizatiei de constructie, chiar daca nu vor fi suficiente sau deloc fonduri la banca(prioritate avand cei care au deja dosarele bagate si care asteapta suplimentarea de fonduri din 2016) si nu voi putea face rezervare de fond pana in momentul cand va fi intabulata constructia. Antecontracul are un termen de valabilitate care se poate prelungi? Este indicat sa se incheie antecontractul doar in momentul ce am ok de la banca ptr rezervare de fond?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgianaro , utilizator 00:17, 26 Mai 2016
Din pacate este necesar antecontractul pentru a obtine promisiunea de garantare. Din cate stiu eu.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa georgianaro georgianaro Buna ziua! Am platit rezervare ptr un ap.intr-un imobil care este in stadiul de proiect si care urmeaza sa obtina autorizatie de constructie in iulie 2016. ... (vezi toată discuția)
Tva 0% prima casa Marian_92 Marian_92 Buna ziua, de la 1 martie 2017 nu se va mai plati tva la achizitionarea locuintelor prin programul prima casa. Daca eu am deja un precontract facut inca de ... (vezi toată discuția)
Antecontract achiziție imobil ionutalex86 ionutalex86 Buna seara tuturor! Ma numesc L.Ionut si am o intrebare legata de un antecontrac de vanzare cumparare al unei garsoniere. Il luna octombrie 2016 am facut un ... (vezi toată discuția)