avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Optiuni de adoptie pentru rezidenti in UE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Optiuni de adoptie pentru rezidenti in UE

Buna ziua,

Eu si sotia mea locuim in Irlanda de 3 ani si jumatate. Din motive medicale ni s-a recomandat sa evitam orice sarcina.

In aceste conditii, ce optiuni avem disponibile pentru a adopta un copil din Romania?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Divort in irlanda sau romania Elena-Radulescu Elena-Radulescu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu aceasta problema. Eu si sotul meu suntem cetateni romani casatoriti in Romania acum 18 ani, dar locuim in Irlanda de 15 ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, sarcina cu risc, concediu prenatal iulian.i iulian.i Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sotia este insarcinata.I s-a recomandat sa intre in concediu de sarcina cu risc.Va rog sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)
Am vre-o sansa sa-mi fie reincredintat copilul? myhay23 myhay23 Acum 3 ani am divortat datorita faptului ca sotia dorea sa locuim in alta tara iar eu si fiul nostru NU doream.. Copilul are in prezent 9ani si 5luni si ii ... (vezi toată discuția)