avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs de admitere în Corpul diplomatic şi consular ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs de admitere în Corpul diplomatic şi consular al României în anul 2016

Buna ziua.

Am observat pe siteul MAE faptul ca anul acesta s-a sustinut examen pentru admiterea in Corpul diplomatic şi consular al României.
[ link extern ]
Inainte de aceasta admitere, ultimul examen pentru admiterea in structurile MAE s-a sustinut in 2014.
[ link extern ]
Aceste examene se sustin din 2 in 2 ani? Este prevazut undeva in legislatie acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 23 Mai 2016
Nu este prevazut in legislatie o anumita perioada in care se fac angajari .

La MAE, probabil ca in momentul in care un locul de munca a devinit vacant, atunci au organizat examen/concurs pentru ocuparea acestui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie concurs angajare. ValentinB ValentinB Legislatie concurs angajare. Care este legislația în privința angajărilor in sistemul medical la spitalele de stat? Sunt obligate spitalele de stat să ... (vezi toată discuția)
Anumite posturi temporar vacante se ocupa fara a fi anuntat concursul camelia iosif camelia iosif Buna ziua, am fost functionar public pana in septembrie 2010, acum sunt in corpul f.p. Am observat ca anumite posturi temporar vacante se ocupa fara a fi ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)