avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere talon fara explicatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere talon fara explicatie

Buna ziua! Duminica trecuta mi-a fost retinut talonul si permisul pentru alcolemie in aer de 0.73,chestia ciudata ii ca si talonul mi-a fost retinut fara sa mi se ofere o explicatie sau ceva asemanator,tin sa mentionez ca asigurarea imi era expirata de 30-40 de min.
Ce pot face in cazul acesta? cum imi pot recupera talonul si/sau permisul de conducere?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Driter , utilizator 17:46, 22 Mai 2016
Incheiati o asigurare si puteti recupera certificatul de inmatriculare.
Alcoolemia in sange va fi sigur peste limita legala de 0,8 g/l. Se deschide un dosar penal care se trateaza ca atare.
ing. Ioan Ciobanu
ce soluti ar fi pentru recuperare permisului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu o categorie necorespunzătoare Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara Am o problema daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscător Am condus Un autovehicul desi posedam permis de Scuter Categoria Am si o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pt alcool srggg65 srggg65 Buna ziua, In 14 decembrie 2013 mi s-a retinut permisul pt consum de alcool.Concentatia fiind de 0,48 in aerul respirat.....s-au recoltat probele de sange ... (vezi toată discuția)