avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... co-asigurat sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

co-asigurat sanatate

BUNA ZIUA, AM SI EU O INTREBARE..AM FOST CO-ASIGURAT LA SANATATE PRIN INTERMEDIUL SOTIEI...ACUM LUCREZ DE CCA 3 LUNI LEGAL, SALARIU MINIM PE ECONOMIE, DAR VREAU SA RENUNT PRINTR-O CERERE DE INCETAREA ACTIVITATII ( AM UN PATRON FOARTE DIFICIL). INTREBAREA MEA ESTE, POT SA MA RE-ASIGUR LA SANATATE ...CUM AM FOST INAINTE, AVIND IN VEDERE CA AM AVUT VENITURI-2-3 SALARII MINIME PINA ACUM ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 23 Mai 2016
Da, puteti revedeni coasigurat al sotiei in sistemul de sanatate dupa incetarea contractului de munca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate bogdanel29 bogdanel29 buna ziua as dori si eu sa intreb daca eu nu lucrez nicaieri ca nu pot cat m-ar costa asigurarea de sanatate datimi un raspuns daca doriti (vezi toată discuția)
Asigurarea in sistemul public de sanatate Caraana Caraana Am o prietena careia i s-a terminat perioada de somaj de 4 luni si nu a mai reusit sa plateasca contributia pt. sanatate.Cum se procedeaza pt. a nu mai ramane ... (vezi toată discuția)