avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

mostenire inainte de casatorie pe contract este doar persoana care a mostenit apartamentul .in cazul divortului se inparte mostenirea si daca nu fostta sotie este obligata sa paraseasca locuinta ?
Nu va suparati, am citit din curiozitate dar nu am inteles nimic. Poate ca ar trebui sa explicati mai clar ce doriti sa aflati. Care este legatura intre mostenire si divort ? Fiindca, de exemplu, o persoana cand moare nu divorteaza.
am mostenit un apartament inainte de casatorie intrebarea daca la divort se imparte apartamentu?
si as dori sa stiu daca pot sa oblig dupa divort ca sotul sa paraseasca apartamentul ?
La divort nu se imparte apartamentul mostenit de catre dumneavoastra inainte de casatorie.
Nu este bun dobandit in timpul casatoriei
Apartamentul nu se imparte in caz de divort, iar daca fosta sotie nu vrea sa paraseasca apartamentul va fi necesara o actiune in evacuare.

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Mostenire martineugen martineugen Buna dimineata ! I-mi cer scuze , poate nu ma exprim corect In urma cu cativa ani am moestenit un teren de la parintii mei, pe care l-am valorificat . dupa ... (vezi toată discuția)