avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu permisul de conducere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu permisul de conducere

in data de 19.10 am avut un accident usor de masina, in Sinaia, avand ca urmare avarierea masinii . Politia a considerat ca eu sunt vinovata pt neacordarea prioritatii de dreapta si mi-a suspendat permisul pe 3 luni, urmand ca 15 zile sa mai pot circula in baza unei dovezi. Considerand ca nu a fost vina mea am facut a doua zi o contestatie (plangere) impotriva procesului verbal de constatare pe care am depus-o prin posta Sinaia. Mentionez ca eu sunt din Bucuresti. Rugamintea mea este daca cineva ma poate lamuri si pe mine cu ce act sau hartie pot circula pana la pronuntarea in instanta a deciziei finale, avand in vedere ca in legea rutiera spune ca depunerea plangerii suspenda orice decizie luata impotriva mea, si unde ma pot adresa pt prelungirea acelei dovezi sau eliberarea alteia. Am fost si in Udriste si in kandianu Popescu, insa nimeni nu m-a lamurit cu nimic. Cum sa procedez in aceasta situatie?
va multumesc anticipat pt ajutor
Cel mai recent răspuns: bizi , utilizator 18:42, 31 Octombrie 2005
mergi la politia care ti-a emis dovada si o prelungesti, cred ca politia rutiera sinaia sau prahova

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat virgilkis virgilkis Buna ziua,permisul suspendat pe 30 de zile. neacordare la trecere de pietoni, politistul era cu spatele nu, a vazut evenimentul, 2 benzi pe sens , 2 masini ... (vezi toată discuția)
Accident intersectie cu semne de circulatie lipsa sorcy3k sorcy3k Se da urmatoarea speta: Masina A, mergand pe strada X (1 banda pe sens), care se intersecteaza cu Bulevardul Y (2 benzi pe sens), este acrosata din partea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere pt 30 zile TeoTea TeoTea Buna ziua! Mi s-a suspendat permisul pt 30 zile pt neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, va rog sa imi spuneti daca trebuie sa dau si testul pt ... (vezi toată discuția)