am aflat in lipsa mea ca am fost acuzat de infractiunea de Încălcarea solemnităţii şedinţei cf. art. 278 din CP
Situatia de fapt e descrisa aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Pe scurt, ascultam la casti o carte audio si am fost acuzat de infractiuni de audienta din senin de un judecator caruia i-am deschis dosar penal, dar care incompatibil fiind cf. art. 64 (1) f)(3)(5) din CPP a preluat doua dosare evident pentru a le musamaliza, iar aceasta acuza mi-a adus-o pentru a ma tracasa, hartui, ameninta si santaja sau mai rau
Observ intamplator pe saitul judecatoriei ca sunt acuzat de art. 278 din CP, si ca este mentionat un proces verbal al "lucratorilor la jandarmerie", care nu doar ca nu mi s-a adus la cunostinta in rastimpul in care am scris o declaratie care am depus-o din proprie initiativa pentru ca nu s-a intocmit proces verbal la Inspectoratul de jandarmerie judetean si luat numar de inregistrare, ci jandarmii mi-au si spus ca din punctul lor de vedere n-au sesizat nici o contraventie sau fapta penala. Totusi exista proces verbal, acuzatia ca sunt
faptuitor al infractiunii art. 278 din CP adica condamnat fara proces penal :) Deasemenea exista inregistrarea instantei si alti martori: grefierul, mai multi avocati, parti pe care-i pot identifica, precum si alti jandarmi care pazeau detinutii din boxa
Intrebare: daca sunt "faptuitor", inseamna ca judecatorul a pus in miscare actiunea penala sau a inceput urmarirea penala sau procurorul incepe urmarirea in rem, capat (printr-o ordonanta falsificata) calitatea de suspect prin continuarea urmaririi penale s.a.m.d.? Eu cred ca a pus in miscare actiunea penala dar neavand experienta intreb... e clar o inscenare la care nu cred ca judecatorul a actionat singur adica trebuie sa fie in cardasie cu un procuror
Ce alte actiuni propuneti sa fac? Am sa cer procesul verbal de la IJV dar mai inainte am sa-i anunt ca daca e in contradictoriu cu declaratia mea sa sesizeze parchetul pentru Falsul in declaratii, Marturia mincinoasa si Abuzul in serviciu, precum si complicitatea la Represiunea nedreapta, Cercetarea abuziva, infractiunile de falsurile in inscrisuri, infractiunile de serviciu, infractiunile de impiedicarea infaptuirii jusititiei, infractiunile contra libertatii persoanei, infractiunile de coruptie si alte infractiuni
Mentionez ca la parchet am cerut deja stadiul dosarului penal, si n-am primit inca raspuns. La ce proceduri sa ma astept (in mod "normal")?
Deasemenea mentionez ca i-am deschis deja dosar penal asa-zisului judecator pentru Falsul in declaratii, Inducerea in eroare a organelor judiciare, Represiunea nedreapta, Cercetarea abuziva, infractiunile de falsurile in inscrisuri, infractiunile de serviciu, infractiunile de impiedicarea infaptuirii jusititiei, infractiunile contra libertatii persoanei, infractiunile de coruptie si alte infractiuni